Nyheder

Oktober 2023

Pr 31.10.2023 stopper Jesper Jensen som ansat praktiserende læge hos Familielægerne Mejdahl. Klinikken fortsætter iøvrigt uændret med det samme faste personale og de faste læger Anette og Mads Mejdahl. 

Pt. 01.12.2023 er der ansat en ny kvindelig praktiserende læge i klinikken. Mere info følger. 

August 2023

Sundhedsstyrelsen og Region Hovedstaden har besluttet, at de praktiserende læger ikke skal deltage i efterårets influenza- og Covid-vaccination i år. Læs mere ved at klikke her.  

Maj 2023

 

Klinikken holder lukket torsdag d. 25. maj pga. fagligt kursus og efteruddannelse af hele klinikken. 

Vi er tilbage igen imorgen fredag d. 26. maj. 

Ved akut behov for lægehjælp i tidsrummet kl. 8-16, som ikke kan vente til vi er tilbage imorgen, kan man kontakte 

Allé Lægen 2920
Emilie Toft
Hans Edvard Teglers Vej 7, 1. th
2920 Charlottenlund
tlf: 69 88 01 01

Efter kl. 16 kan man kontakte 1813. 

Med venlig hilsen

Familielægerne Mejdahl

April 2023

Vores uddannelseslæge Eva Rosendahl har nu gennemført første del af sin specialeuddannelse her hos os, og fortsætter nu sin specialeuddannelse med forskellige ansættelser på regionens hospitaler. Efter sine hospitalsansættelser vil Eva igen komme her i klinikken fast i 6 måneder - de kommende 2,5 år vil hun komme én gang om måneden, så det er fortsat muligt at booke tider hos Eva. 

September 2022

Sæsonvaccination 2022

Vi tilbyder vaccination mod Covid-19, influenza og pneumokokker som led i efterårets sæsonvaccinationer hvis du tilhører målgruppen. 
Se mere ved at klikke her. 

KVIK-konsultation

Vi vil i de kommende uger forsøge os med en ny konsultationstype som vi har valgt at kalde KVIK-konsultation. Tidligere er der mange, som har været glade for åben konsultation, men efter covid-19 pandemiens komme, har man langt de fleste steder valgt at droppe dette. For at imødekomme ønsket om hurtige tider til enkle korte problemstillinger, afprøver vi derfor ovenstående KVIK-konsultations koncept, hvor det vil være muligt at få en KVIK tid hos en af klinikken læger typisk indenfor 3-4 dage. Tiderne vil være korte - maksimalt 5 minutter, og derfor vil der også kun være mulighed for at drøfte en afgrænset problemstilling til disse konsultationer. Til KVIK-konsultation er det ikke muligt at vælge hvilken læge man vil ind til. Tiderne er visiteret af vores sekretær, så kontakt os telefonisk ved ønske om en sådan tid. 

Video-KVIK

I tillæg til ovenstående har vi også afsat tider i kalenderen til KVIK-tider på video - kontakt klinikken telefonisk for at booke tid eller høre mere. 

Nye ansigter

Fra 1. oktober vil der komme 2 nye ansigter i klinikken.

Vi er glade for at kunne sige velkommen til Jesper Jensen, som er Speciallæge i Almen Medicin. Jesper er fastansat og og vil være i klinikken 4 dage om ugen. Vi håber at I vil tage godt imod ham. 

Fra 1. oktober får vi en ny uddannelseslæge - Eva Rosendahl, som starter på speciallægeuddannelsen i Almen Medicin. Eva skal i første omgang være hos os i 6 måneder, men vil være tilknyttet klinikken i flere år. Eva har stor erfaring fra forskellige ansættelser i forskellige specialer, og har været færdiguddannet læge i flere år. Speciallægeuddannelsen i Almen Medicin er en lægelig videreuddannelse som består af forløb i forskellige lægeklinikker og forskellige sygehusafdelinger. Videreuddannelsen tager 4,5 år hvorefter Eva bliver speciallæge og kan nedsætte sig som praktiserende læge. Vi glæder os til at byde hende velkommen og håber I vil tage godt imod hende. 

Juli 2022

Klinikken har fået ny hjemmeside. Adgangen til patientportalen er uændret og du finder linket til patientportalen i øverste menu-bjælke. 

Klinikken holder sommerferielukket i ugerne 30+31, så receptfornyelser mv skal foretages før disse uger. 

Ved akut lægebehov i de to uger hvor klinikken er lukket, vil vi her på hjemmesiden og på telefonsvarer henvise til hvor man kan få hjælp. 

Vi ønsker alle vores patienter en god sommer!

Juni 2022

På coronapressemøde d. 22. juni med statsministeren angives at det allerede fra næste uge vil være muligt for særligt sårbare at blive visiteret til 4. stik. 

Der er endnu ingen udmeldinger fra sundhedsstyrelsen eller de faglige selskaber - så vi håber at I vil have tålmodighed og ikke kontakte os telefonisk vedrørende dette før midt i næste uge, hvor der forventes nye udmeldinger. 

Vi opdaterer hjemmesiden her løbende. 

På forhånd tak. 
 

Herunder link til Regeringens sytategi for håndtering af covid frem til efteråret 2023:

https://coronasmitte.dk/Media/637914353416658483/Strategi%20for%20h%c3%a5ndtering%20af%20covid-19%20i%20efter%c3%a5r%20og%20vinter%202022-2023_FINAL_21062022%20(002).pdf
 

 

Marts 2022
 

I takt med ophævelsen af restriktionerne ved Covid-19 ser vi nu som tidligere mange børn med feber, infektion, udslæt, øjenbetændelse mfl. Mange forældre er kommet lidt i tvivl om hvordan de nu skal forholde sig til børnenes sygdom. 

Børnelægernes organisation har i samarbejde med sundhed.dk og en række andre aktører udgivet en serie af små videoklip: "Børnelægernes BørneTips" som hjælper med råd og vejledning ved syge børn. Vi anbefaler videoerne som kan ses ved at klikke på teksten her. 

Januar 2022
 

Læge Mads Klem Thomsen er pr. 1. januar 2022 udtrådt af klinikken. I den forbindelse skifter klinikken navn til "Familielægerne Mejdahl" - Alle vores patienter vil derfor modtage et nyt sundhedskort. 

Anette og Mads Mejdahl som siden 1. juli har været medejere af klinikken fortsætter uændret, og vil begge være til stede i klinikken mandag til fredag.

Patienter som hidtil har gået fast hos Mads Klem Thomsen er stadig tilknyttet praksis og kan fremover vælge Anette eller Mads Mejdahl. 

Klinikken fortsætter som hidtil med vores vellidte og dygtige sygeplejersker Trine og Kasper i samme gode lyse lokaler.

Fra 1. januar 2022 er Stefania Cazzorla Johannesen ansat som sekretær. Vi håber at I vil tage godt imod hende. 

Godt nytår!

 

Oktober 2021

 

Video-konsultation og tidsbestilling:

Det er nu muligt at bestille tid til video-konsultation som foretages via "Min Læge" app som findes til både Android og Iphone, hvis fremmøde ikke vurderes nødvendigt af lægen.

Disse tider bestilles online via hjemmesiden eller "Min Læge" appen på samme måde som almindelige konsultationer.

Tidsbestillingen er igen åben på vores hjemmeside.

Ved behov for akutte sammedagstider, så ring så tidligt på formiddagen, gerne mellem kl. 8-9.

Anden tidsbestilling kan ske alle hverdage mellem kl. 8-12.

 

Corona-situation:

Hverdagen er ved at normaliseres igen med afstand, håndsprit og tiltider mundbind.

 

Vi ønsker alle en skøn sommer!

Pas fortsat godt på jer selv og hinanden!